2017

Færdig med 1., 2. og 3 semester på Datamatiker uddannelsen i Grenå med speciale i spiludvikling.

Vi har arbejdet med mange forskellige ting på skolen.

Her er et pr. eksempler; UML, Klassediagram, Microsoft Visio, UP (Unified Process), ER og EER, SQlite, Visual Studio 2015 – 17, GitHub, Source Tree, Microsoft Team Foundation, C#, FrameWork, Monogame, Unity og SCRUM.

2016

Startet på Datamatiker uddannelsen i Grenå med speciale i spiludvikling.

2015

Nu er tiden kommet til CMS systemet Umbraco. Jeg vil i år studere systemet nærmer, da det bruger asp.net og C# .

2014

Nu er jeg også en stolt Web integrator. WebitAarhus uddanner deres elever i ASP.NET, C# og masser af andre spænende kode sprog og måder til at udvikle hjemmesider med Microsoft produkter. WebitAarhus har ca. 75 elever og 4 dygtige lærer og skolen emmer af langhåret koder hele dagen. Vi har allerede lavet tons vis af koder og flere CMS hjemmesider som indeholder asp.net, C#, Javascript, ajax og jQuery. Vi bruger Visual Studio 2012 og SQL Server Management Studio 2008R. Jeg føler at vi får en rigtig god uddannelse her.

2013

Jeg har  besluttet at læse til Web integrator på Viden Djurs de har en skole i Aarhus som hedder WebitAarhus Kannikegade 12, 8000 Aarhus C.

2012

Her sidst på sommeren efter vel afsluttet kursus hos Jensens kurser A/S, har jeg arbejdet med at opsætte tre forskellige systemer. To i henholdsvis Joomla CMS og WordPress CMS samt en i ren HTML. Jeg fik dem testet af på min lokale webserver “WampServer“. Valget faldt, som nogle vil sige, naturligvis på WordPress. Jeg fik også lige rettet lidt på Supermad.dk som ejes af min gamle chef Claus Lavdal.

Jeg har taget en virksomhedsuddannelse hos Astcon Aps. De beskæftiger sig med e-handel. Her lavede jeg en komplet opsætning af en Webshop i CMS Magento, med alle de daglige rutiner omkring opbygning og vedligeholdelse af webshoppen, og tilretning af templets.

Magento systemet bygger både på CSS, Html og PHP så jeg har arbejdet indgående med disse sprog.

Astcon.dk lagde særlig vægt på SEO søgemaskineoptimering og SEM online markedsføring, hvor mange af Googles tilbud indgår bl.a. AdWords, Analytics, Adsense, Webmasterværktøj, Trends og Søgeindsigt. Det gav mig en rigtig god forståelse af disse tilbud og min store interesse for SEO blev grundlagt.

Prognosen for astcon.dk som startede fra nul, viste en omsætning på over en million efter det første år.

Astcon.dk google

Astcon.dk besøg marts 2011

 

 

 

 

 

Astcon.dk trafikkilder

Astcon.dk trafikkilder marts 2011

LITTERATURLISTE – studeret sammen med opbygning af webshop
SEO – LEX 11
af Thomas Rosenstand
AdWords – LEX af Thomas Rosenstand
Analyticsbogen af Morten Vadskær og Jacob Kildebogaard
Google Analytics af Kristian Langborg-Hansen
E-pusher light 3.0 af Martin Thorborg
Magento 1.3: PHP Developer´s Guide af Jamie Huskisson