Seo-zone.dk

Ny projekt/Case under udvikling. Nyeste skud på stammen. ASP.NET C# Less og Skeleton.

seo-zone.dk

(Er lukket)

Web-zone.dk

Ny projekt/Case under udvikling. Nyeste skud på stammen. ASP.NET C# .

web-zone.dk

(Er lukket)

localhost

øst for paradis Projekt/Case fra skolen WebitAarhus 2014. Nyeste skud på stammen.  ASP.NET  C#  Ajax  og JavaScript.

 

 

SOLATEK.DK

solatekPraktik forløb hos Solatek fra skolen WebitAarhus 2014. Solatek ønskede en praktikant, som kunne hjælpe dem med bedre SEO og en højer klik rate. De fik alt det jeg kunne nå på 3 uger og til gengæld fik jeg en go oplevelse af at fungere som SEO konsulent for dem.

 

MLK-Art.dk

MLK-Art.dk er et privat projekt , som startede i 2012.

 

(Vedligeholdes løbende)

LINUX

Her i sensommeren 2012 sidder jeg og arbejder med mine Linux maskiner. Jeg er i fuld gang med at udforske Linux Ubuntu for alle mugligheder den kan give mig. Lige for tiden studere jeg Apache 2.4.2 – Mysql 5.5.24 – PHP 5.4.3 – PhpMyadmin 3.4.10.1  opsætning på en Ubuntu maskine.

Novus.dk

Novus.dk er et privat projekt , som startede i 2009 med en CMS TYPO3 side. Den blev i 2010 til en CMS Magento side. I 2012 lavede jeg den så til en CMS WordPrass side. Der har i perioder været kørt AdWords reklamer, men er nu kun med Google analytics. Den er naturligvis også SEO optimeret. Siden er rettet til med HTML, CSS og PHP. (Vedligeholdes løbende)

Supermad.dk

Supermad.dkHer er det sidste projekt , som startede i 2011.
Supermad.dk er på en eCommerce Platform Magento. Jeg har lavet et logo og en komplet opsætning af siden, med betalings opsætning og Google analytics. Den er naturligvis også SEO optimeret. Siden er rettet til med HTML, CSS og PHP.

iWall.dk

iWall.dkHer er et projekt , som skulle være klar på kort tid og startede i 2010.
iWall.dk er på en eCommerce Platform Magento. Jeg har lavet komplet opsætning af siden, med betalings opsætning, Google AdWords og Google analytics. Den er naturligvis SEO optimeret. Siden er rettet til med HTML, CSS og PHP.

Astcon.dk

Studie projekt , som startede i 2010.
Astcon.dk er på en eCommerce Platform Magento. Jeg har lavet komplet opsætning af siden, med betalings opsætning og Google analytics med tilhørende AdWords kampagner på 80% af varene. Der var i gennemsnit 4 reklamer pr. vare. Da Astcon.dk var en webshop fik jeg den også e-mærket. Astcon.dk var naturligvis også SEO optimeret på alle vare, mange på første side. Mange af SEO og AdWords LEX principperne blev prøvet af her, samt analyse efter Analyticsbogen. Siden er rettet til med HTML, CSS og PHP.